Data |
Śniadanie |
Podwieczorek |
I danie |
II danie |
---|---|---|---|---|
14.03.2022 r. |
Kanapka: Chleb z masłem, ser żółty, pomidor. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Banan. |
Zupa: jarzynowa z ziemniakami, natką pietruszki, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Gołąbki z mięsem kapustą bez zawijania z sosem pomidorowym. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
15.03.2022 r. |
Kanapka: chleb z masłem, pasta serowa ze szczypiorkiem, papryka. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Jabłko. |
Zupa: krupnik na wywarze mięsno warzywnym z koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Ziemniaki, udziec drobiowy pieczony bez kości, ćwikła z chrzanem. Zawiera alergeny: gluten, seler, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
16.03.2022 r. |
Kanapka: Chleb z masłem, parówka z szynki, pomidor koktajlowy, ketchup. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Soczek owocowy. |
Zupa: pomidorowa z ryżem, warzywami natką pietruszki, koperkiem, zabielana śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, seler, mleko i produkty pochodne. |
Pierogi ruskie, surówka z marchewki, jabłka i słonecznikiem prażonym. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
17.03.2022 r. |
Kanapka: chleb z masłem, pasztet, ogórek kiszony. Zawiera alergeny: gluten, białko sojowe, mleko i produkty pochodne. |
Jabłko. |
Zupa: krem z marchewki, zabielany śmietaną. Zawiera alergeny: gluten, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Kasza bulgur, filet drobiowy w sosie cebulowo śmietanowym, surówka z białej kapusty. Zawiera alergeny: gluten, seler, gorczyca, mleko i produkty pochodne. |
18.03.2022 r. |
Kanapka: bułka z masłem, miód. Mleko. Zawiera alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne. |
Mandarynka. |
Zupa: tarte ciasto na rosole z warzywami, koperkiem, natką pietruszki. Zawiera alergeny: gluten, seler, jajko, mleko i produkty pochodne. |
Ryba w panierce, ziemniaki, surówka z pora, marchwi, jabłka. Zawiera alergeny: gluten, jajko, ryba, mleko i produkty pochodne. |
* zastrzega się zmian w jadłospisie